Onsdag 27 april

Löpning idag 2 timmar med lite specialövningar kräver vätskebälte, solkräm och några gel. Men framför allt en stenhård träningsmoral, när alla andra softar på stranden. Ni kanske undrar varför jag inte springer på morgonen eller kvällen? Jag kanske slipper den värsta solen men tempen går aldrig under 28 grader med en hög luftfuktighet, inget torkar i solen. Idag mulet så det blev att nöta asfalt idag. Tyvärr sprack himlen upp ganska omgående så det blev till att stanna en gång och krama ur strumporna. Ni som känner mig vet hur mycket jag svettas så ni kan se situationen framför er. Stannade och köpte dricka utmed vägen och en cola kostar 2,50 och vatten 1,50 så det fick bli naturliga vätskekontroller varje kvart. När jag är klar så längtar man efter att slänga sig i havet och få svalka. Men det blir ingen svalka för vattentempen är 38 grader.
Körde hem familjen från stranden, packade om och begav mig till golfbanan där den stora träningspoolen ligger. Det blev 1,5 timme simning på kvällen.
Simons sambo Hanna Holmgren är fotograf och det är en fördel att få allt så proffsigt fotograferat. Hanna har också skapat min tuffa header.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du har inte funderat på att ha ombyte med dig i en liten ryggsäck eller så :), fast det är väl så billigt i Thailand så att du kan köpa nya strumpor om dina blir för blöta :)

Grymt jobbat!

2011-04-27 @ 21:04:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0